Rätt på INKASSO bara!

Nu händer det grejer! Jag har fått en faktura - inkassofaktura. Heja Hyresvärd, ni är väl inte riktigt som ni ska??
 
För att börja från början, så kan ni läsa om själva starten här. Första mejlet skickade jag den 31/3.
 
Några av er sa till mig att jag kan ringa och få ocr, men jag har jättesvårt att ringa till folk jag inte känner. Jag SKA inte behöva tjata till mig en faktura!
 
Iaf, i förrgår skickade jag följande mejl:
 
 
 
Samma dag fick jag tillbaka detta:
 
 
 
 
...och idag hittade jag denna söta faktura i brevlådan:
 
 
 
 
Är det inte fantastiskt? Ingen första avi, ingen påminnelse, direkt på inkasso bara! Dessutom på en hyra jag tjatat om att få betala!
 
Jodå, NU är jag tillräckligt förbannad för att ringa dem! Tur för dem att det är röd dag imorn - då hinner jag lugna ner mig lite...
 
PUSS O KRAM
 
betala hyran hyresavi inkasso obetald hyra riksbyggen sen med hyran trög hyresvärd
0 kommentarer

Det blev en massa presenter!

Hundarna och jag har varit borta och blivit ompysslade. Där var tre lugna hundar, en katt och så Affe. Att ha Affe ensam är inga problem, men när det blir konkurrens om uppmärksamheten finns inga gränser för hans påhittighet. 
 
Som t.ex på natten, när alla andra vill sova. Då drar Affe igång och leker med katten. De springer fram och tillbaka, fram och tillbaka mellan sovrum och hall. Tillslut får de med sig Batman också, som undrar vad som är grejen med allt spring.
 
Igår kväll var det dags att åka och lämna Affe och Batman hos Jocke och Jonna. Affe sjöng hela vägen. När vi var nästan framme satt han plötsligt i mitt knä. Jag tittade bakåt och fick se att han gjort ett stort hål i hundburen han satt i, och sedan klämt sig ut genom hålet. Som sagt, han har inga gränser. 
 
 
 
Eftersom vi inte hunnit fira Jonnas födelsedag än, då hon har haft fullt upp med jobb, hade jag med mig alla paket från hela familjen. Hon blev så glad för alltihop! Själv hade jag köpt helkroppsmassage till henne och Jocke. De är alldeles för spända av allt arbete, så jag hoppas att de blir mer avslappnade av en timmes massage - utan kameror, utan vänner - bara Jocke och Jonna.
 
 
 
Jocke började viska med Jonna, och plötsligt kom de med presenter till mig också. Jonna sa att det var mordagspresenter, och att Jocke inte kunde hålla sig, utan ville ge mig dem i förskott. Så himla sött! ❤️
 
 
 
Jag fick en jättegosig filt och två ljuslyktor i rosa. En lite "dusty" nyans som passar perfekt här hemma hos mig. Ryktet säger att det finns mer paket som kommer på morsdag. Jag är inte ett dugg nyfiken! Eller?
 
 
PUSS O KRAM
Affe batman buffen daphne födelsedag förskott hundvakt jocke och jonna lottie lundell massage morsdag presenter påhittig hund ängel
0 kommentarer

Affes vardag.

Vad gör jag? Just chillin'. Umgås med mina bästa vänner! ❤️

 
Affe tror att han har blivit stor nu. Han jagade Daphne hela kvällen igår. Om man lyssnar på honom piper han som en liten bebis. Det är såå synd om honom! Inatt har han övat höjdhopp - över mitt huvud. Jag skojar inte! Han är envis som synden, den lille skithunden. ❤️
 
Han har märkt upp sitt revir på alla möbler. Det är tur att man är förutseende och tagit på honom en blöja. Han är ute ca en gång i timmen. "Spelar ingen roll", säger Affe och kissar lite på mormors puff när han kommer in. Hoppas att dagen då han blir av med sina kulor är nära! Både för hans och vår skull. 
 
Annars är det ganska lugnt här. Bilen har fått sommardäck och är både nyservad och nytvättad. Nu är vi redo för vår och sommar!
 
Vad gör ni, så här en vanlig onsdag?
 
 PUSS O KRAM
 
 
 
 
Affe batman chillar daphne hanhund som markerar nyservad bil sommardäck ängel
0 kommentarer