Jag ska bli mormor!!

Igår hände något som aldrig hänt förut. Jonna ringde och ville att jag skulle komma och jag sa nej. Sen sa jag ja. Sen nej igen. Jag ville så gärna, men hela kroppen och huvet skrek NEJ! I två dagar har jag varit helt borta och inte kunnat hålla mig vaken alls. 

Jag somnade om och vaknade av att det ringde på dörren. Utanför stod Jonna med en pizza och ett paket och Jocke med kameran i högsta hugg. Jag förstod att det var nått på g, för Jocke är sällan med. Han brukar vara hemma och jobba. Dock så är de överraskningarnas kung och drottning, så det hade kunnat handla om vad som helst. 

(null)     

När de kom in ville de stå i köket för där är bäst ljus. Jag fick paketet och började öppna det. När jag öppnat så mycket att jag kunde smygtitta in, såg jag att det var tyg med små nallar på och ett graviditetstest. What?? Är det sant?? Hur vet ni det?? De stod bara och myste och nickade. Jag tänkte att det MÅSTE ju vara sant, de kan ju inte komma hit och pranka mig om det. Jag skulle aldrig förlåta dem!

Dagen innan hade en Facebookvän till mig lagt ut ett sånt där test "vad kommer hända dig under 2018". Jag brukar aldrig göra de där testen, men då gjorde jag det. Mitt svar blev: I november kommer du möta en pojkbäbis. 

Det tog mig några timmar att fatta att jag verkligen ska bli mormor! Jag kommer vara såå jobbig fram till november! 

"Jonna bär inget som är tungt!", "Ät inte rå lax.",  "Ät ingen insjöfisk!", "Kör inte slut på dig!", "VILA!!!"

Det är bra att de fick veta det innan flytten, för känner jag Jonna rätt så tror hon att hon är hulken, som kan bära alla tunga saker själv. 

Jag är så himla glad! Nu faller allt på plats för dem - nytt hus, barn och nya möjligheter! Jag tror att jag kommer få vara barnvakt ofta. Det hoppas jag iaf på! ❤️❤️❤️

PUSS O KRAM
Joakim Lundell Jocke och Jonna Jonna Lundell Lottie Lundell besked blogg familjen Lundell gravida jonnas mamma positivt väntar barn överraskning
13 kommentarer