Jag tjänar coins bara genom att gå

Jag blev rekommenderad en app och jag kunde inte motstå att testa den. Nu ska jag berätta hur man kan tjäna coins genom att gå. 

(null)

Jag laddade ner appen och började gå. Jag gick o gick o gick. Ju mer jag gick desto mer coins tjänade  jag. Vad ska jag med alla coins till? Jo, dem ska jag köpa en Iphone XS för. Eller om jag vill köpa en resa... eller kanske växla in dem och få pengar ist. Ni hör ju hur det låter! För bra för att vara sant? Jag vet inte. 

(null)

Det enda jag vet är att appen har satt fart på mig. Bara det är en vinst i sig! Om jag sen kan få en riktigt bra belöning i slutändan är det bara ett plus. Jag behöver självklart inte vänta så länge med att använda mina coins. Det finns andra saker man kan köpa i appen. Lite mindre saker som är billigare. 

En sak som är rolig med appen är att man kan följa varandra och se hur många steg andra tar. Peppande, eller hur? Ännu roligare blir det om man lägger in en profilbild så man lätt ser vem som är vem av dem man följer. 

(null)

Jag får 1 coin per 1000 steg. Om jag går mer än 5000 steg på en dag kan jag uppgradera appen genom att betala några coins i månaden och därigenom få ett "större konto" så jag kan tjäna mer coins varje dag. Jag har "shaker" så jag kan tjäna 10 coins varje dag. Man betalar aldrig med riktiga pengar, alltid bara med coins i appen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

En sak man måste tänka på är att alltid ha appen öppen i bakgrunden. Stänger man ner den räknar den inte stegen man tar. Det är något jag ofta glömmer, så tänk på det. En annan sak är hur man har mobilen när man går. Jag brukar sätta mobilen i byxlinningen om jag inte har några fickor. Då räknar den inte stegen som den ska. Har jag den i handen räknar den bra. Det är något man får pröva sig fram med. Det är ju inte så kul att gå 10.000 steg om bara 500 räknas. 

Vilken app pratar jag om då? Den heter sweatcoins och om du klickar på länken (swcapp.uk/i/lottie689214) blir du automatiskt min följare (du kan självklart avfölja om du vill). Sen får du din egen länk så du kan bjuda in dina vänner och få 5 coins per vän. Bra va? 


Let’s go!

PUSS O KRAM
Lottie Lundell app inspo peppande app promenera sweatcoins tjäna coins när du går tjäna pengar på att gå
2 kommentarer