Livet på Kreta

Detta är fjärde gången jag börjar en blogg och nu hoppas jag att jag har tid, lust och möjlighet att avsluta den också. 

Vi har det bra här på Kreta. Jonna och jag har bränt oss men det börjar bli bättre nu så imorn ska vi till en annan strand. Vi har varit där och tittat tidigare och det är en fin strand och vid den finns flera resturanger och lite butiker så det blir perfekt att åka dit nu när semestern börjar gå mot sitt slut. 

(null)

(null)

Idag har vi varit i Heraklion och shoppat. Jag hittade några klänningar som jag köpte. Det var vad jag ville ha så jag är nöjd. Imorn blir det att köpa en kepa för jag är knallröd och fjällar vid hårfästet. Planen var att jag skulle köpa en hatt men jag har provat flera stycken och jag ser inte klok ut i dem. Jag passar inte i kepa heller, men jag måste ha en för att inte bränna mig mer. 

(null)

Idag har vi även legat vid poolen. Lunisen och jag låg i skuggan och de andra i solen. Lunisen fick sitt första dopp i poolen och det gillade hon. Det är perfekt eftersom de har pool hemma. Då kan hon bada hur mycket hon vill. 

(null)

(null)

(null)

Ikväll åt vi lite finare på "grillkväll" på hotellet. Man får äta där en gång under vistelsen, det ingår i All Inclusive. Jag åt fläskfilé och den var grymt god! Jonna åt kyckling och Danjal och hans kusin åt lamm. Alla var nöjda med maten. Lunabelle var på solskenshumör trots att klockan var mycket. Det här var den bästa kvällen av alla! 

(null)

(null)

(null)

På dagarna har Lunisen och jag sovit middag på rummet. Hon är lugnare och trivs bra på rummet. På dagarna tycker hon att det är varmt ute och hon har svårt att slappna av ordentligt. Jag tackar inte nej till en tupplur i ett svalt rum mitt på dagen. 

(null)

Vi har hittat åsnor och getter som vi hälsade på. Lunisen blir helt galen när hon ser djur. Hon skrattar och ska till dem. Det är nästan så hon kastar sig ur vagnen om hon ser en fågel. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Det finns så mycket att berätta om den här resan, men det får va nog för idag. Jag vill, återigen, tacka Jocke, Jonna och Danjal för att jag fick möjligheten att följa med. Den här veckan har varit den bästa på flera år och jag känner verkligen att jag mår bra här. ❤️

PUSS O KRAM
Heraklion Jonna Lottie Lunabelle Lundell bada danjal kreta shopping strand
0 kommentarer