Jag ❤️ Mig

 
Jag vet inte vad som hänt. Plötsligt gör jag saker, och jag gör dem direkt! Drottningen av prokastinering, Drottning "Jag Gör Det Sen" har blivit Fru Prokastingering. Ett jättekliv i rätt riktning!
 
Normalt sett skjuter jag upp ALLT. Allt jag ska göra, allt jag ska tänka och allt där i mellan. På senare tid har jag förvånat mig själv många gånger. Jag har gjort så många saker att jag kan inte hålla reda på dem. Jag måste dubblekolla allt.
 
Har jag adressändrat? Har jag kontaktat alla nödvändiga myndigheter? Har jag flyttat alla abonnemang? Betalt alla räkningar? Hemförsäkring, internet, el? Tro det eller ej, jag HAR gort det! Det kommer en räkning - jag betalar. Det kommer ett mejl - jag svarar. Jag tänker inte att jag ska göra något - jag GÖR det! Ja, ni fattar.
 
Jag har inte kommit så långt att riktigt ALLT funkar. Jag har ju min Sociala Fobi som förstör en hel del, tyvärr. Sånt där som att handla, ta ut medicin, hämta ut paket osv är tungt, riktigt tungt, för det mesta, men ibland funkar även det! Idag har jag hämtat ut ett paket och varit på apoteket och hämtat ut medicin. Ger mig själv en klapp på axeln för det.
 
När jag hämtade ut paketet ringde Jonna FaceTime. När hon såg att jag var ute såg hon helt förvirrad ut och sa "Du är inte hemma... Jag trodde du sov." När någon som känner mig så väl som Jonna säger så får man en liten tankeställare - vad gör jag med mitt liv? Sover bort det? Jo, tyvärr är det sant. Jag är såå trött att jag är säker på att det är något fel som är trasigt. Det är något fel på mig som gör att jag är extremt trött, men jag gör vad jag kan för att hålla mig igång och vara vaken. Ibland går det, ibland inte.
 
Jag var barnvakt några dagar när Jocke och Jonna var på Spökjaktkryssning. Efter det kändes det som jag var bakfull i ett par dagar. Jag var knappt kontaktbar. Efter några såna dagar uppskattar jag dagarna jag kan, och orkar, göra saker.
 
Idag orkade, och ville, jag blogga...O så gjorde jag det! ;)
 
PUSS O KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
2022 Familjen Lundell Flytta Giggo Jocke och Jonna Jonna Lundell Lionel Lottie Lundell Lunabelle Paket barnvakt prokastinera prokastinering social fobi spökjaktskryssning vår
0 kommentarer