Det blev en massa presenter!

Hundarna och jag har varit borta och blivit ompysslade. Där var tre lugna hundar, en katt och så Affe. Att ha Affe ensam är inga problem, men när det blir konkurrens om uppmärksamheten finns inga gränser för hans påhittighet. 
 
Som t.ex på natten, när alla andra vill sova. Då drar Affe igång och leker med katten. De springer fram och tillbaka, fram och tillbaka mellan sovrum och hall. Tillslut får de med sig Batman också, som undrar vad som är grejen med allt spring.
 
Igår kväll var det dags att åka och lämna Affe och Batman hos Jocke och Jonna. Affe sjöng hela vägen. När vi var nästan framme satt han plötsligt i mitt knä. Jag tittade bakåt och fick se att han gjort ett stort hål i hundburen han satt i, och sedan klämt sig ut genom hålet. Som sagt, han har inga gränser. 
 
 
 
Eftersom vi inte hunnit fira Jonnas födelsedag än, då hon har haft fullt upp med jobb, hade jag med mig alla paket från hela familjen. Hon blev så glad för alltihop! Själv hade jag köpt helkroppsmassage till henne och Jocke. De är alldeles för spända av allt arbete, så jag hoppas att de blir mer avslappnade av en timmes massage - utan kameror, utan vänner - bara Jocke och Jonna.
 
 
 
Jocke började viska med Jonna, och plötsligt kom de med presenter till mig också. Jonna sa att det var mordagspresenter, och att Jocke inte kunde hålla sig, utan ville ge mig dem i förskott. Så himla sött! ❤️
 
 
 
Jag fick en jättegosig filt och två ljuslyktor i rosa. En lite "dusty" nyans som passar perfekt här hemma hos mig. Ryktet säger att det finns mer paket som kommer på morsdag. Jag är inte ett dugg nyfiken! Eller?
 
 
PUSS O KRAM
Affe batman buffen daphne födelsedag förskott hundvakt jocke och jonna lottie lundell massage morsdag presenter påhittig hund ängel
0 kommentarer