Ett bra sätt att starta dagen.

Det finns bra och det finns dåliga sätt att starta en dag på. Exempel på ett dåligt sätt är att säga till sig själv att "den här dagen kommer att bli skit".
 
Ett bra sätt att starta dagen är däremot - Snapchat. Har du inte provat, så GÖR det! Du behöver inte skicka dina bilder nånstans eller lägga ut dem för allmän beskådning. Ladda ner appen, använd filtren och kolla på dig själv!
 
Det finns filter till allt. Du kan bli snygg (sminkad redan innan du går ur sängen), ful (olika former på huvudet) och flera "utklädnader". En del har röstförvrängning, så filma dig när du pratar också.
 
Morgonen kommer garanterat bli fantastisk!
 
Jag var en av dem som knappt visste vad snapchat var för ett halvår sen. Nu är jag beroende. Det första jag gör på morgonen är att kolla vilka nya filter som har kommit under natten. Det är såå kul!
 
"Jag är för gammal för sånt"... Nä, det där har vi ju redan pratat om. Du blir aldrig för gammal för NÅGONTING! Det finns ingen åldersgräns uppåt. Om du gör det för dig själv, lite i smyg, behöver du inte kallas patetisk heller. (haha)
 
En av de "patetiska", det är jag! Jag älskar filtren och sparar alltid bilderna för framtida behov. Som nu, här kommer några av mina fantastiska snappar:
 
 
 
 
 
Nu vänder jag mig mest till er som är lite äldre. De flesta yngre är redan experter på Snapchat.
 
Lova nu att du provar! Det kan vara lite knöligt att förstå appen till en början (eller så är det bara jag som är trög), men när man väl kommit på det kan man inte sluta. 
 
Mina dagar börjar väldigt mycket bättre sen jag började snappa. :D
 
PUSS O KRAM
 
bloggar bra start på dagen du är aldrig för gmmal filter foto snapchat
1 kommentar
Anna-Lena

Jodå jag har också äntligen lärt mig snapchat tack vare min dotter :D Först förstod jag inte vad man skulle ha det till, men nu är jag också beroende - dels av filtren och dels för att det är perfekt med purfärska uppdateringar av sina följare via deras storys :)