Hon gör det för pengar!

Hur långt kan man gå för visningar och pengar? Eller hur LÅGT sätter man ribban?
 
I mitt första inlägg skrev jag om att jag ibland blir arg och frustrerad när jag läser skvallerbloggar. "Läs dem inte då", säger en del. Jo minsann, jag ger den massor visningar, för jag vill se hur lågt de kan sjunka.
 
 
 
Härom dagen kommenterade jag en skvallerblogg som handlade om Jocke och Jonna. Den bloggägaren tjänar mycket på att skriva om dem, för jisses vad visningar hon får - mest av de som bara hatar Jocke och Jonna. De gottar sig i kommentarsfältet och negativa kommentarer om J&J får hurrarop.
 
Jag är nog korkad, men jag förstår inte hur de som skriker högst där, vet precis vad som händer i J&J's liv. De måste följa varje steg de tar, för att ha sån kunskap. Stalkers!
 
Men, den här gången handlade det inte om J&J. Det handlade om en tjej som gjort något som anses "äckligt" eller "horigt". Tjejen hängs ut med namn och instagram. En ung tjej, som aldrig har gjort något fel. En tjej som har livet framför sig. En söt tjej som säkert har planer och drömmar om livet. Hon hängs ut på denna j*vla blogg som om hon vore skit. 
 
Har ni nån gång hört att tjejer som är utmanande klädda får skylla sig själva om de blir våldtagna? Så jäkla korkat är det här. Det är inte vad som hänt, men det går att jämföra.
 
Hur mår egentligen unga tjejer som blir näthatade? Hur många går ut och känner att livet är underbart? Hur många tar livet av sig, eller blir sittande inne med självskadebeteende? Hur f*n kan man som "seriös" bloggägare ens tänka tanken att späda på det hat tjejen redan får?
 
Men HJÄLP tjejen istället, för sjutton! Häng ut alla som kallar henne h*ra och andra "fina ord". Få henne att inse att hon inte gjort nått fel! Hon var på samma bild som fel kille. VAD är felet med det?
 
Den här bloggägaren låter inlägget vara kvar. Trots att de flesta kommentarer under inlägget ber henne ta bort det. Det har legat ute i nästan ett dygn nu.
 
Jag brukar få skit för att jag "är för gammal" för att kommentera den bloggen. Därför att den bloggägaren är yngre än mig. Nu säger jag att tänk vad lite erfarenhet och sunt förnuft hade hjälpt här. Vore du lika gammal som jag, hade du ALDRIG hängt ut en ung tjej på detta vis!
 
Visa att du är mogen nog att ta ner inlägget. Visa att du är människa nog att fråga hur tjejen mår!
 
Förlåt mamma för alla svordomar. 
 
PUSS O KRAM
bloggar hora lottie lundell massage pengar skvallerbloggar visningar
1 kommentar
Corina

Kul läsning. Ha en bra dag