Jag kommer få skit för det här!

Nu ska jag vara obekväm och skriva om ett förbjudet ämne. Jag kommer att få många emot mig, men min åsikt är lika mycket värd som alla andras.
 
Vikt är ett förbjudet ämne. Iaf om man vill prata om övervikt.
 
Jag har pendlat oerhört mycket i vikt under mitt (långa) liv. Jag har inte mått bra av det. Nu pratar jag både om det fysiska och det psykiska. 
 
Att jag är överviktig får mig att må dåligt - så dåligt att jag fått kroniska sjukdomar av det. Jag hade en hjärtinfarkt vid 46 års ålder. I samma veva upptäcktes att jag har diabetes. Endast några månader efter hjärtinfarkten hade det grosat igen i mitt stent (röret de opererade in i mitt hjärta vid hjärtinfarkten), och jag hade ont. Inte bara ont, det gjorde JÄKLIGT ONT! Så fort jag rörde mig gjorde det ont i hjärtat. 
 
 
 
 
Jag hade ett läkarbesök inbokat, och när jag kom dit la de in mig på en gång. De la mig direkt i en sjuksäng och jag fick inte röra mig. Jag hade sladdar överallt och nålar i båda armarna. Sjukhuspersonalen tittade ideligen till mig, dag som natt. 
 
 
 
 
Två dagar efter inläggning gjordes en kranskärlsröntgen. Dvs de går in med en kamera i handleden och följer ådern ända in till hjärtat. Hittar de något så åtgardas det. På mig hittade man, som sagt, en massa gros i röret. När de fått bort det blev jag som ny igen.
 
 
 
 
Risken att det ska hända saker med mitt hjärta igen är stor - om jag inte går ner i vikt. Ju tjockare jag blir, ju mer jag går upp i vikt, desto större är risken för en ny hjärtinfarkt.
 
Ja, ni ser! Att jag måste gå ner i vikt har inte med hur jag ser ut att göra. Man kan vara stolt över sin kropp hur mycket man vill, men sanningen är att det är farligt att vara tjock. Jag väger inte 150kg, men alla mina kg är farliga för mig.
 
Jag har massor mer att säga i det här ämnet, men jag känner att inlägget skulle bli för långt, så jag bestämde mig för att dela upp det. Ni ska få läsa om min ansökan till Biggest Loser och mycket mer i framtida inlägg.
 
Glöm inte att det här inlägget handlar om MIG. Jag har rätt att skriva vad JAG vill om MINA erfarenheter och om MIN vikt!
 
PUSS O KRAM
 
 
bloggar lottie lundell
1 kommentar
Viktoria

Du är både modig, klok och väldigt stark som tar upp detta och pratar ur egen erfarenhet ❤

Jag skulle vilja hjälpa dig. Jag är inte ute efter att sälja något till dig utan rent av rekommendation eftersom jagcsjälv fått så otroligt fina hälsoeffekter sen jag startade. Sen åtta år dricker vi i vår familj extra näring. Både goda och effektiva.
Förra året gjorde jag en detox14. Kostschema och extra näring.
Detta är inte enbart viktkoncept utan en hel genomgång av hela kroppen inifrån och ut. Fysiskt och psykiskt.

Om du skulle vilja lyssna till ett webinar, eller om du skulle vilja att jag ringer dig så hör av dig till mig.

Jag önskar dig och de dina allt gott ❤

Kramar
Viktoria