JAG ÄR EN GEEK

Vad gör jag nuförtiden? Varför hör jag aldrig av mig?


Ska sanningen fram så mår jag inget vidare just nu. Jag kan knappt hålla mig vaken, är totalt energilös, deprimerad och har värk. Som ni hör behöver jag något som får mig att må lite bättre. Jag har tänkt att vlogga många gånger, men dels blir det ingen bra video om jag förmedlar känslan jag har nu, och dels har jag ingen dator att redigera på. 

Det var då jag kom att tänka på bloggen. Jag kan ju faktiskt blogga med mobilen! Tyvärr blir det sämre bilder, men det får ni stå ut med ett tag. Jag har något att göra och förhoppningsvis blir jag lite piggare av det.

Jamen, vad gör jag då? Jo, jag spelar Pokemon. Nu kan jag stolt sälla mig till 40-klubben. Alltså vi som nått lvl 40 - den högsta leveln! Den 29/11 2017 hände det. Det var ett event med dubbel xp och kör man därutöver med lucky egg så blir det 4x. Jag hade flera tusen candies och kunde i stort sett evolva mig till lvl 40. Perfekt! Säkert rena grekiskan i era öron. 😁

Om vi fortsätter på pokemonspåret så var det ett stort event på MoS för ett par månader sen. Jag hade turen att få en biljett och var där med några grabbar som också spelar. Vilken dag, säger jag bara! Ta mig dit igen! Det kryllade av pokestop och rare Pokemon. Nu efteråt har jag funderat på vilka butiker som finns på MoS. Jag har ingen aning... Allt jag såg var min mobil. Jag livestreamade den dagen, så ni kan se en del av hur det såg ut på min Youtube kanal, Youtube.com/lottielundells. 

Ja, nu vet ni lite om hur det ser ut för mig just nu. Tanken är att blogga mera och hoppas på att få lite mer energi till att göra videos.

Hoppas att ni hänger på!

KRAM


Youtube.com/lottielundells
Blogga Lol 40 Lottie Lundell Mår inte bra Pokemon Pokemon go Uppdatering Vlogga
0 kommentarer