När bollarna tar slut...

Den årliga mellandagsrean är avklarad för vår del. Nått spring ut och in i en massa butiker för att hitta de finaste varorna för det lägsta priset, och samtidigt slåss med alla andra som är ute efter samma vara, slapp vi dock. 

Vår shoppingrunda var mycket lugnare än så. Vi började med lunch på ett ställe som jag verkligen vill rekommendera för er som brukar äta ute i Linköping. Det är en restaurang som serverar asiatisk buffé och sushi. Den ligger i Tornby strax efter "prision Irland" och "Leos bus". Det var mycket godare än chilli’s, som vi brukar åka till!

(null)

Efter maten åkte vi till "Media Markt", så sönerna fick köpa lite roligt för sina presentkort. Mormor ville ha en viss sorts pennor, så vi drog till "Rusta", men där fanns de inte. På "ÖB" hittade hon rätt pennor, så var hon också nöjd. Jag köpte lite hundgodis, ett koppel och lite annat smått o gott och jag blev nöjd, jag också. 

Är man i en annan stad måste man ju självklart spela lite pokemon, så det gjorde jag. Jag saknar alla pokestop i Norrköping, för när de röda bollarna tar slut funkar inte Pogo plus. Skratta ni, men för en inbiten pokemonspelare, som jag, går världen under om bollarna tar slut! 😭😂

(null)

Nu är det ryggläge i soffan och resten av dagen och kvällen blir lugn. 

Har ni varit ute på rean?

PUSS O KRAM

Lottie Lundell Pogo plus buffé familj familjen Lundell media markt mellandagsrea pokemon rea rusta sushi wok ÖB
0 kommentarer