Kom o köp!

I morse vaknade jag vid 5 tiden och kunde inte somna om. Hjärnan går fortfarande i 200 och kroppen hänger inte riktigt med. Jag tänkte på de goda vegetariska köttbullarna jag gjorde igår, så jag gick upp och värmde några av dem och gjorde potatismos till. Perfekt frulle kl 5 på morgonen. 😜


Det är sjukt vilken energi jag plötsligt fått. Jag vill göra allt på en gång! Kroppen säger dock ifrån. Man kan inte få allt...

För ett par år sedan stod Jonna och jag på en loppis. Vi hade köpt in såå mycket grejer och det finns kartongvis med saker kvar här. De står bara och tar upp plats, så nu håller jag på att sälja av med det jag kan. Det åker ut lite annan skit som jag rensar ut också. Nu jäklar ska det fixas om här hemma! 

Vad ska jag t.ex med alla spetsar till? Jag har massor spetsar i olika färger. De gör mer nytta hos någon som syr och pysslar. Det är svindyrt med spets på metervara i butiker! Det är ca 5m i varje.


Något annat jag har mycket av är nagelgrejer. Förutom min egen uv-lampa har jag två helt nya som bara ligger här och tar plats. 


För att inte prata om alla andra nagelgrejer som ligger här, helt oanvända. Smycken har jag också mängder av. Även de är oanvända. 

Hm... Jag kanske borde göra ett inlägg med saker jag ska sälja? Många saker går ju att skicka. Jo, jag ska nog göra det. Är du sugen på att se vad jag har att sälja är du välkommen tillbaka till bloggen senare.

PUSS O KRAM

energi försäljning jonna lundell loppis lottie lundell nagelgrejer rensa ut saker smycken säljes uv-lampor
0 kommentarer