Wow, vilken dag!!

Idag har jag verkligen haft en bra start! Jag känner mig nästan lycklig och det var länge sen jag hade den känslan!

Nej, jag är inte kär. Jag träffar ju inget folk... 😂

Det började egentligen igår. Hjärnan går i 200. Jag har massor idéer och vet inte var jag ska börja. Jag tänker så mycket att jag inte kan hålla reda på vad jag gör, eller ska göra. När jag ska ta min medicin börjar jag bädda rent i sängen osv. Jag tänker halva tankar och innan jag har tänkt färdigt börjar nästa tanke. Jag vet inte om allt detta är bra eller dåligt. Det kan lätt gå överstyr. 

Igår beställde jag en massa mat ifrån Ica. Idag fick jag den hemkörd av två trevliga grabbar. Jag beställde massor av tunga saker, som t.ex 10kg tvättmedel, 5kg ris, flera liter juice och mjölk och andra tunga saker som skulle varit skitjobbigt för mig att bära. Jag har ju svårt att vistas bland folk också, så det var helt perfekt!

(null)

Jag måste verkligen rekommendera "handla24"! Det är nog en av de bästa tjänster som finns. Plötsligt blir det plättlätt att handla mat. Istället för att behöva åka till butiken, plocka till sig alla varor, stå i kö, packa ner alla varor, åka hem, bära in och slutligen packa in allt i skåpen för att sedan dö lite på soffan, behöver man bara logga in, beställa det man behöver och sedan packa upp allt när det kommer. Nej, jag är inte sponsrad, jag älskar tjänsten ändå. ❤️😀

Inte nog med att jag har kylskåpet fyllt, det kom ett annat paket också. Mobilen ringde och mannen i andra änden frågade om jag var hemma, för han hade ett paket att lämna till mig. Nä, det var inte tomten, det var jetpak. 😉

(null)

Paketet innehåller ett samarbete jag ska göra. Vad det handlar om kommer ni få läsa någon av de närmsta dagarna. Jag kan säga så mycket att jag redan älskar sakerna som var i paketet!

(null)

Det ska bli så kul att visa dem för er! 

Är ni nyfikna? 

PUSS O KRAM
Ica Lottie Lundell blogg handla24 lycklig manisk paket storhandla
2 kommentarer
Junitjej

Klart man blir nyfiken!

Lisa (sjubarnsmamman)

Känner igen mig. Har själv svårt att vara ute bland folk.