BAKOM KULISSERNA - En jäkla show med Jocke!

Har jag slutat blogga? Nix, det har jag inte. Jag har bara inte haft inspiration på ett tag och jag är inte en person som älskar ordet "måste".
 
Jag har lovat att blogga om Jockes spelning på Annexet och nu var det ju ett tag sen, så det blir mer en liten bild av hur det kan se ut före och under en spelning.
 
(null)
 
10.30 skulle jag vara hos Jocke och Jonna, och 10.30 var jag där. Jag packade och gjorde klart allt kvällen innan, så det var typ bara att hoppa i kläderna och dra på morgonen. Alla hade dock inte packat kvällen före. När jag kom till Jocke och Jonna var det kaos. Alla sprang om varann och letade efter saker som skulle med. Det är iofs inte konstigt att de fick leta, eftersom de just flyttat och allt var nedpackat i kartonger.
 
Jonna hade en tid att passa i Stockholm så hon var lite extra stressad. Danjal, Jerre och deras flickvänner kom och Danjal började packa ner teknik. Han letade efter filtar och tillslut hittade han en... Jonna skrek att hur kan han packa ner saker i hennes oanvända bebisfilt som hon fått i present? Den hade legat fint med en rosett runt och just den filten tyckte Danjal var lämplig att packa i.
 
Nästa problem var att Jocke inte hittade någon keps. Det är viktigt att Jocke har allt han vill och behöver innan spelning för att vara peppad att gå upp på scen och göra en spelning han är stolt över, så kepsen måste fram! Jonna avbokade sin tid i Stockholm och alla letade efter en kepa. Till slut hittades en i bilen (tror jag).
 
Hoppsan, nu var vi sena! Jonna, Alexandra och jag åkte i en bil. Redan innan vi satte oss i bilen klagade Jonna att hennes skor var för små. De var coola, men små. Ju längre vi åkte, desto ondare fick Jonna i fötterna, och då satt hon ner hela vägen. Tänk hur ont det skulle göra när hon skulle gå och stå hela kvällen... Jonna måste ha nya skor! Vi stannade i Nyköping, eller vart vi nu var, och letade efter skor. Hur svårt kan det egentligen va att hitta en butik som säljer skor? Jättesvårt, visade det sig. Tilslut hittade vi en sportbutik där hon köpte ett par skor. Tack gode gud för det! Jag hade inte velat vara i närheten av Jonna i för trånga skor en hel kväll. Det var synd om henne att ha så ont i fötterna, och hon har humör så det räcker för två när något inte går hennes väg!
 
(null)
 
Vi kom fram till hotellet och gick till våra rum för att fixa till oss lite, sen gick vi och käkade på Annexet. Efter det var det in i logen och chilla. Där stod uppdukat med allt man kan behöva - t.ex Cola Zero. Gissa vem som var nöjd? 
 
(null)
 
Sen var det dags för spelningen med stort S. Spelningen alla laddat upp för så länge! Det är så himla mycket människor som jobbar med spelningen, men som inte syns. Vilket jäkla gäng! Jonna och jag stod på scen under spelningen, så vi såg den ur lite annorlunda vinkel än alla andra. Jag ångrar lite att jag inte gick ner till VIP omdådet och såg lite framifrån också, för jäklar vilken show det var! Det är tur att allt filmades, så jag kan se det framifrån i efterhand. Min plats på scen var nog ändå den bästa platsen för mig, då jag fortfarande lider av min sociala fobi. Det är ju inte alla som får se showen från scen heller, så jag är tacksam att jag fick det.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Det var ju inte bara Jockes show, utan de som sjunger hans låtar var också där och de var grymma! Arrhult, Lazee, Minou och fyra dansare. Arrhult har jag träffat vid flera tillfällen, men Lazee och Minou var första gången. Alla är så himal trevliga, goa och glada!
 
Efter showen var det fler vänner och bekanta på hotellet. Där träffade jag bl.a Laxton. Jäklar vilka varma och fina människor! Dem ser jag verkligen fram emot att träffa fler gånger! 
 
Planen var att det skulle vara utgång efteråt, och det blev det för nästan alla. Jag skulle ha följt med, men det var mest för Jonnas skull. Jag misstänkte att hon skulle bli trött ganska fort och jag ville inte att hon skulle behöva åka hem ensam till hotellet. Dock så kände hon att hon ville stanna på hotellet, så det gjorde jag också. Tur var väl det, för när jag kom upp på mitt rum och började klä av mig kände jag verkligen hur ont jag hade överallt. Jag menar ÖVERALLT! Under fötterna, i benen, i ryggen osv osv. Mitt blodsocker sjönk och blev väldigt lågt under natten, så jag knaprade dextrosol, sen sov jag som en stock! Jag älskar verkligen att sova på hotell! (Oftast) sköna sängar med bulliga täcken och ett badrum där man kan bre ut alla sina saker.
 
Det märktes nog ganska väl att jag sällan sover på hotell. När jag skulle ensam upp i hissen visste jag inte hur jag skulle göra eller vilken våning jag bodde på. Som tur var kom en man som också skulle upp, så han hjälpte mig. Det blev nog dagens garv i hans värld, men det bjuder jag på. 
 
Dagen efter var det utcheckning, sen drog vi till en pastarestaurang och åt. Jäklar vad gott det var! 
 
(null)
 
 
Sen bar det hemåt. Hämta hundar och träffa Melle. Jonna ställde sig och lagade mat när vi kom hem. Hur orkade hon? Själv la jag mig på golvet och kunde knappt ta mig upp igen.
 
Tack alla inblandade för en fantasiskt rolig och mysig helg!
 
PUSS O KRAM
 
 
 
2018 Blogga Familj Familjen Lundell Joakim Lundell Jocke och Jonna Jonna Lundell Kärlek Lottie Lundell bloggar jonnas mamma social fobi
1 kommentar
Viktorhognas

Jockes spelning såg riktigt grym ut! Sjukt duktigt jobbat med annexet! Kanonjobb! Skönt det gått bra :)