Mormor till Lunabelle

Jag vet att många har väntat på detta inlägg, så här kommer det äntligen! 

Den 28/10 2018 kl 10.31 föddes den underbaraste lilla flickan jag vet. Hon var 49 cm lång och vägde 3685 g. Jag var med när hon föddes och jag är så tacksam för det! Välkommen till världen Lunabelle! 

Jonna mådde dåligt innan förlossningen och jag var så orolig för henne. Hon befann sig i Stockholm och jag kunde inte vara hos henne då jag hade Ängel, Batman och Dora här hemma. 

Jag vet att Jonna ville föda på BB Stockholm, men jag önskade lite för mig själv att det ändå skulle bli i Norrköping så att hon var närmre mig. 

Det var fullt på alla BB i Stockholm och runt omkring så tillslut avgjorde slumpen att Jonna hamnade i Norrköping ändå. Ingen var lyckligare än jag! Jag kunde åka mellan hem, hundar, förlossning och BB och vara där jag behövdes just då. Det pusslet blev perfekt. 

Jonna jobbade på så himla bra inne på förlossningen och jag var verkligen imponerad över hennes lugn. Ni har säkert sett förlossningsvideon, så jag ska inte gå djupare in på den. Jag vill bara säga att det var en fantastisk upplevelse för oss alla. 

Vem kunde tro att det var såhär känslosamt och fantastiskt att bli mormor? Jag längtar efter henne varje minut på dygnet. Vill vara barnvakt hela tiden. Jag önskar att hon ska vara lite jobbig där hemma så jag får komma och ta hand om henne så Jocke och Jonna får vila. Lunabelle är en väldigt harmonisk bebis så jag behövs dock inte. 

Ett par gånger har jag fått vara till hjälp under den vecka hon har funnits iaf. Först när Jocke och Jonna skulle göra sig iordning inför första invägningen på BB, och sen var Jonna och jag på ICA Maxi och handlade med Lunabelle. Hon var för snäll båda gångerna. Jag får inget att göra när hon är sådär snäll. 

Det kommer att bli många inlägg om Lunisen här på bloggen, kan jag lova! Jag hoppas, och tror, att ni vill läsa dem. 

Tack till förlossningspersonalen och BB för att ni tog så väl hand om Jonna och Lunisen!

Vem vill ha en liten bildbomb från Lunisen första vecka i livet? Här får ni den, vare sig ni vill eller inte. 

PUSS O KRAM 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Jocke och Jonna Lottie Lundell Lunabelle Lundell Lunisen att bli mormor familjen Lundell förlossning välkommen Lunabelle
3 kommentarer
Betty

Så mysigt få va med... Och tjusiga bilder på lillan 💖 har blogg även jag men lär mig aldrig adressen men finns på nouw alia är Livetssanning
Om du vill läsa ville följa dig men verkar inte gå då vi har blogg på olika ställen kram fina mormor 💖

Viktor Högnäs

Det har verkligen varit intressant att följa deras resa igenom detta, från riktigt kaos till riktig lycka! Magiskt :)

Engla

Hon är underbar....
Snälla hälsa Jocke och Jonna, stort grattis från deras följare//Engla... 12år❤❤❤