Jag tjänar coins bara genom att gå

Jag blev rekommenderad en app och jag kunde inte motstå att testa den. Nu ska jag berätta hur man kan tjäna coins genom att gå. 

(null)

Jag laddade ner appen och började gå. Jag gick o gick o gick. Ju mer jag gick desto mer coins tjänade  jag. Vad ska jag med alla coins till? Jo, dem ska jag köpa en Iphone XS för. Eller om jag vill köpa en resa... eller kanske växla in dem och få pengar ist. Ni hör ju hur det låter! För bra för att vara sant? Jag vet inte. 

(null)

Det enda jag vet är att appen har satt fart på mig. Bara det är en vinst i sig! Om jag sen kan få en riktigt bra belöning i slutändan är det bara ett plus. Jag behöver självklart inte vänta så länge med att använda mina coins. Det finns andra saker man kan köpa i appen. Lite mindre saker som är billigare. 

En sak som är rolig med appen är att man kan följa varandra och se hur många steg andra tar. Peppande, eller hur? Ännu roligare blir det om man lägger in en profilbild så man lätt ser vem som är vem av dem man följer. 

(null)

Jag får 1 coin per 1000 steg. Om jag går mer än 5000 steg på en dag kan jag uppgradera appen genom att betala några coins i månaden och därigenom få ett "större konto" så jag kan tjäna mer coins varje dag. Jag har "shaker" så jag kan tjäna 10 coins varje dag. Man betalar aldrig med riktiga pengar, alltid bara med coins i appen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

En sak man måste tänka på är att alltid ha appen öppen i bakgrunden. Stänger man ner den räknar den inte stegen man tar. Det är något jag ofta glömmer, så tänk på det. En annan sak är hur man har mobilen när man går. Jag brukar sätta mobilen i byxlinningen om jag inte har några fickor. Då räknar den inte stegen som den ska. Har jag den i handen räknar den bra. Det är något man får pröva sig fram med. Det är ju inte så kul att gå 10.000 steg om bara 500 räknas. 

Vilken app pratar jag om då? Den heter sweatcoins och om du klickar på länken (swcapp.uk/i/lottie689214) blir du automatiskt min följare (du kan självklart avfölja om du vill). Sen får du din egen länk så du kan bjuda in dina vänner och få 5 coins per vän. Bra va? 


Let’s go!

PUSS O KRAM
Lottie Lundell app inspo peppande app promenera sweatcoins tjäna coins när du går tjäna pengar på att gå
2 kommentarer
Marcus B

Tack så mycket för tipset bästa Lottie. Hoppas att allt är väl och detta APP skall jag allt använda. Stort tack, Ute och går ofta :)

Svar: Vad kul! Då ska jag följa dig och se hur det går. :)
Lottie Lundell

Ida Tallhed

Dessa böcker är så fina (och billig var den också) .. En sån skulle du haft för att ge ditt fina barnbarn när hon blir äldre 💕 sånna här saker är så uppskattade att få ta del av. Något handskrivet som inte är digitalt lixom. Mer personligt.. Har sett många sånna här böcker av olika slag och dom är så fina och genomtänkta. Underbart att ta del av sin mormors tankar, råd, bakgrund, barndom, minnen, framtid.. Ja allt!

Ville bara tipsa dig om den.

Du kommer bli en underbar och fin mormor. Är jag övertygad om. Du har verkligen format en underbart fin dotter redan, så din roll som mormor kommer passa dig perfekt. Glad för er skull. Glad för att jocke och jonna fann varandra innan deras liv gick i motsatt riktning eller var för sent. Dom blev inte bara hela som par, utan mer hela individuellt. Att se dom växa tillsammans som 2 individer och en enhet.. De är fint att följa! Dom behövde varandra och är ett vackert par. Och att du tog in jocke hos er när 'alla' andra lämnade han under ytan är helt fantastiskt stort, medmänskligt, fint, öppenhjärtat och även modigt att våga lita på någon som så många inte alls ville se åt för tillfället.. Jag är också den som känner med människor och alltid ör söker vara öppen för att se bortom ytan.. Även när de kan se skrämmande ut.. Och att se någon annan våga tro på den som alla andra håller borta och mer eller mindre gett upp på, de är vackert och skänker nog en eftertanke till andra som inte kanske varit lika full av hjärta som du.

Du gjorde verkligen något av stor vikt för hans liv tror jag. Du gav chansen han behövde, lät din dotter känna som hon själv ville och med de beslutet så blir du nu mormor till deras barn. ❤️ Du är en stjärna.

Kram /Ida Tallhed

Länk till boken jag skrev om:

https://www.bokus.com/bok/9789175450360/mormors-bok-minnen-till-mitt-barnbarn/

Svar: Åh tack! 😍 Vilka fina ord! ❤️
Lottie Lundell