Jocke har kommit ut ur garderoben - sommar, sommar, sommar!

Ny dag, nya möjligheter, som det brukar heta. Denna dag såg helt annorlunda ut än igår. Vi börjar från början. 

Vakna, gäääääsp! Jag sov gott men drömde sjuka drömmar. Det är såå skönt att sova på hotell. Tänk att bara få bre ut sig och slänga saker överallt, äta en god middag, ta ett bad och sen lägga sig i en skön nybäddad säng. Lyx!

(null)

En annan sak som är underbart på hotell är frukosten. Det går inte att sluta äta för det är såå gott och finns så mycket saker att välja på! 

(null)

(null)

Jag kan säga att de där juicerna är to die for! Färskpressad äpplejuice och apelsinjuice. Mmm...

Sen var det bye bye Radisson. 

(null)

Idag stod egentligen bara en sak på programmet, men det tog sina timmar ändå. Jocke kom ut ur garderoben - som sommarvärd i P1 sommar! Det är stort! Jag kan säga att jag inte fattat HUR stort förrän idag. Programmet har sänts varje sommar i 60 år. Bara att det finns ett radioprogram som är mycket äldre än jag är ju helt sjukt! 😆

(null)

(null)

Jag tror att det var 58 sommarvärdar (+-någon) som ska prata varsin dag hela sommaren. Alla väljer själva vad de vill prata om, så det blir 58 helt unika program. Tänk er när Jocke får fritt spelrum i sitt program. Det kan man bara inte missa! 12 Juli är hans dag, så boka upp den redan nu. "12/7 - Saft, bulle, sol och sommar i P1". 

(null)

(null)

Det var många fler, som jag tror, kommer att vara värda att lyssna på. Idag presenterades nämligen alla sommarvärdar i P1. Det streamades också nånstans, men vi satt på första parkett och såg dem presenteras en och en. De berättade lite om vad de kommer att prata om i sina program och jag kan säga att jag kommer att lyssna på programmet i sommar. 

Medan pappa var nere på scen och jobbade satt Lunabelle på parkett och bajsade. 💩

(null)

Jonna och jag gick och bytte på henne, så vi missade de sista presentationerna, men vi hann ju se Jocke och det var ju huvudsaken. Resten skiter vi i, sa Lunabelle. Bokstavligen. 

Det var ju, så klart, en massa intervjuer, fotografering och filmning även idag, men det var på samma plats iaf. 

(null)

(null)

(null)

Vad gjorde vi andra då? Lunisen var missnöjd. Hon var ledsen och kinkig mest hela dagen. Man kan inte alltid va på topp och om man inte får sova ordentligt blir det lätt så. 

(null)

Mamma Jonna försökte blogga...

(null)

(null)

(null)

(null)

... det var inte helt lätt för henne att jobba idag. Jag beundrar henne för att hon ens står på benen. Härom dagen var vi hos doktorn med henne igen och hon mår inte alls bra. Blodvärdet är nere på 68 och hon har haft blödningar sedan i mars. När vi kommer hem från Kreta väntar nya åtgärder inom vården för jonnas del. 

Du är beundransvärd att du klarar att arbeta hårt, vara en bra mamma, peppande och stödjande fru, hålla koll så att alla familjegrejer blir rätt och nu ha mig i släptåg vart du går. Jag hoppas verkligen att du kan få vila och ha det gott på Kreta. ❤️

Efter presentationen av sommarpratarna åkte Danjal, Jonna, Lunisen och jag till hotellet. Ny natt, nytt hotell. 

(null)

(null)

(null)

Vi tog en sväng till Mall of Scandinavia, mest för att Jonna skulle ta ut medicin, men inget av apoteken hade den. Det är inte så vanlig och väldigt dyr, så det är en beställningsvara. Vem har sagt att något ska vara smidigt när det gäller Jonna och hennes sjukdomar? 😢

(null)

(null)

(null)


Mat! Nytt hotell, ny resturang. 

(null)

Kan vi ta ett moment och jämföra hotell? 

Igår - dyrt rum som absolut inte var värt pengarna. Skamfilat och inget speciellt med rummet, som enligt rykte kostade 3000kr för natten jag låg där. Idag - fräscht och luftigt rum med utsikt över stan. Bra service och med Mall of Scandinavia runt hörnet. 

Middagen på hotellet. 
Igår - det kostade mer än det smakade. 
Idag - galet gott!

Jag gillar Quality. 😍

Igår var bra, idag var fantastisk! 

Efter maten tog Jocke Lamborghinin och drog hem till Norrköping. Det låter sjukt, men är sant. Stoffe kom upp och hämtade Jocke i lambourghinin. 

Det blev ett jobbigt farväl mellan Jocke, Jonna och Lunabelle. Medan vi åker till Kreta ska Jocke vara hemma och övningsköra så han får sitt körkort snart. Det blir tomt och jobbigt för den lilla familjen att inte se varann på så länge. Vi får hoppas att det går bra. Som tur är finns ju FaceTime och sociala medier. 

(null)

På tal om sociala medier är ni välkomna att stanna kvar på bloggen hela veckan. Jag ska (försöka) blogga under tiden vi är på Kreta. 

Jag kan tipsa om att Jocke och Jonna är på nyhetsmorgon (tror jag att det var) lördagen den 22 juni. Dagen efter midsommar. Perfekt att gå upp och se på till frukosten. 

Vi ses imorn igen, då från Kreta. 🏝

PUSS O KRAM

Psst! Gårdagens intervjuer börjar synas lite här o där. Om ni läser gårdagens inlägg, här på bloggen så vet ni var ni ska leta. Just sayin’

(null)

Bara en sak till. Om ni tycker att bilderna här på bloggen är oredigerade och tråkiga, har ni rätt. 
Jocke och Jonna Mall of Scandinavia blogga familjen Lundell jockes lambourghini quality hotell sommar i P1 sommarpratare sommarvärdar
0 kommentarer