När ska ni skaffa er ett jobb, Jocke och Jonna?

Vad är ett riktigt jobb? Bilmekaniker? Kassan på Ica? Sjuksköterska? Pizzabagare? Vad ÄR ett jobb och vem bestämmer vilka jobb som är RIKTIGA?

Idag har jag hängt med familjen på lite familjemys. Restauranger, hotell och grejer. Vi bara chillar och har det gott! ❤️

Eller såg dagen annorlunda ut?

Kl 06.10 hämtade Danjal upp mig och vi åkte vidare och hämtade upp Jocke, Jonna och Lunabelle. Mot Stockholm!

(null)

(null)

Hur såg dagen ut sen då? Jo, det var intervjuer och möten HELA DAGEN. Ni fattar inte hur många nya ansikten och ställen jag har sett idag. Lägg till min sociala fobi så kan ni tänka er hur slut JAG är. Då har jag inte gjort mer än att hänga med Lunabelle. 

Först var det radiointervju med Jocke och Jonna. 

(null)

(null)

(null)

Alltså, kolla hunden! Jag vet inte om det är jag som är lättroad, men jag tycker verkligen att den är skitkul. För er som inte fattar så står den och kissar... 

Efter den intervjun åkte vi till ett nytt ställe där det var ett konferensrum hyrt för att vi skulle slippa åka till alla ställen. Första mötet där var ett möte där det diskuterades om nya serien "Familjen Lundell". Vilka förväntningar finns? Hur vill ni ha det? Hur vill vi ha det? För mig lät det som ett bra möte där alla var nöjda. Framför allt Lunabelle som fick ligga på bordet. 

(null)

Efter det mötet var det foto mm inför serien. 

(null)

Jag tappade lite kontrollen över alla intervjuer och möten redan här, men jag tror att nästa var en intervju med Hänt. Vid det här laget chillade Lunisen och jag utanför konferensrummet. Då fick mamma Jonna och pappa Jocke jobba ifred. Farbror Danjal jobbade på med sitt, samtal, beslut och bokningar mm. 

(null)

(null)

Sen en intervju med Aftonbladet. Först inne på rummet o sen utanför. Lunisen var på, den där micken såg rolig ut!

(null)

Hjälp, hur långt har vi kommit? Nu började det bli fullt i mitt huvud och jag kan tänka mig att det blir rörigt i Jocke och Jonnas huvud också. Det är TUR att de har så kompetenta personer runt omkring sig för det vore omöjligt att boka och hålla reda på var, när och med vem de ska interjuvas, filmas eller ha möte med själva. 😅

Intervju med TT var nästa. De ville ha lite bilder ute också så vi gav oss ut och fixade det. 

(null)

Visst ja, fansen får vi inte glömma. Det är de som får allt detta att funka. I pauser och på väg mellan olika ställen vill de fotas med Jocke och Jonna, som alltid ställer upp om det finns tid. Om någon på bilden nedan inte vill att bilden ska ligga här, skriv ett DM till mig på insta så tar jag bort den. Insta @lottie_lundell

(null)

Nånstans här tog vi en snabb lunch. Lite mammamys och pappamys blev det för Lunisen, sen var det dags för mamma Jonna att bli intervjuad av tidningen Mama. 

(null)

(null)

(null)

Jag vet inte om jag har glömt något eller någon. Ber om ursäkt isf. 

Hoppa in i bilen och iväg till expressen. Jag kan säga att jag blev sjukt impad av det stället! I min trånga lilla värld var expressen typ en sån tidningsredaktion som man ser i filmer. Oh nooo! Inte i närheten ens, det var såå många människor och datorer på det stället att jag fick multiplicera min föreställning med 200 ungefär. Helt sjukt!

(null)


Här var det först en "pappersintervju". Det kan va det sjukaste ordet jag kommit på, men ni fattar - intervju till tidningen. Papper eller digitalt, vad vet jag?

(null)

Efter det var det ExpressenTV. 

(null)

Vid det här laget hade även Lunabelle lite jobb att fixa så hon lånade morsans mobil under tiden. 

(null)

Sen då? Jo, till hotellet! Jag kastade mig på sängen och dog lite efter den här dagen. 

(null)

(null)

Lite mat på det...

(null)

(null)

(null)

(null)

Så hörni, vem bestämmer att ett jobb är ett jobb? Sa jag att de har bokat samarbeten och andra saker  på vägen mellan de olika ställena och vid maten? De har löst problem som uppstått här o där OCH de har samtidigt varit föräldrar hela dagen. 

Tror du att du skulle palla det här livet? Pfft, skaffa dig ett jobb!

PUSS O KRAM
Joakim Lundell Jocke och Jonna AB Jocke och jonnas serie Jonna Lundell Lottie Lundell Lunabelle Lundell Skaffa dig ett jobb danjal kanani familjen Lundell vad är ett jobb?
0 kommentarer