Nygammalt intresse

Mina vänner, det är dags att börja blogga mer. Jag har tagit upp ett gammalt intresse och, som vanligt när jag gör något, tar det upp mina tankar dag som natt. Jag går alltid all in när jag gör något. 
 
För några månader sedan blev jag mormor till lilla Lunabelle och med det började jag tänka på att börja sy kläder till henne. I januari fyllde jag 50 år och fick en symaskin i present. Sen jäklar var det dags att börja sy. 
 
(null)
 
Vet ni hur mycket underbara tyger det finns? Miljoner! Jag vill ha ALLA! När det gäller tyg kan jag verkligen inte bestämma mig. När jag ser ett tyg så ser jag framför mig vad jag vill sy av det, så nu har jag börjat tänka på annat som jag vill sy - sovormar, leggings och klänningar till mig själv, matchande kläder till Jonna och Lunabelle, napphållare och andra små saker till bebisar osv. Inga svåra saker, utan enkla saker i fina tyger är min melodi. 
 
När Jocke, Jonna och Lunabelle var i Dubai flyttade Dora och jag in i Lundellhuset och sydde. Jag hade tänkt att sy hela dagarna, men jag var så trött så att vissa dagar blev inget sytt alls. Det blev iaf några set med kläder sydda och jag har fått väldigt fin respons för dem på mina sociala medier, vilket jag uppskattar mycket! Jag har gjort en ny instagram där jag visar det jag har sytt. Följ den gärna - @lottiesyr De här kläderna la jag upp på instagram i veckan och det var många som gillade bilderna. 
 
Klänningen är en Amelie från Treads by Caroline, vilket är en modell jag gillar och har sytt flera av. Tyget kommer från Ernst textil och är ur deras egen kollektion BY ERNST. Tygerna är GOTS
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Det kommer att bli många inlägg om sömnad i framtiden. 😃
 
PUSS O KRAM
Familjen Lundell Kärlek Lottie Lundell Lunabelle Lundellhuset baby by ernst ernsts textil GOTS instagram klänningen Amelie nytt intresse sy bebiskläder sy egna kläder sy hårband sy själv sy till baby sy till barnbarn sömnad threads by caroline
1 kommentar
Viktor

Ibland blir det ett uppehåll, sånt som händer, även för min egen del! Men när man väl gör något, så går man in 110% :) Just nu är youtube en stor del av mitt liv med min sambo och där ligger mitt stora fokus! :) Vad roligt att du har börjat sytt ju! :)