Spökjakt i England đŸ‘»

Jag befinner mig i England tillsammans med Jocke, Jonna, Lunabelle, Danjal, Stoffe och en hel del andra mĂ€nniskor som ska göra en ny spökhusserie för kanal 5 och dplay.  HĂ€r i England spelar de in avsnitt 4 och 5, om jag inte minns fel. 

(null)

Jag mĂ„ste sĂ€ga att det Ă€r ett hĂ€rligt gĂ€ng som Ă€r hĂ€r! Jag har ju social fobi och har svĂ„rt att slĂ€ppa in nya mĂ€nniskor, men nĂ€r Jonna Ă€r med och jag vet att hon tycker om dem gĂ„r det lite bĂ€ttre. 

Min roll i detta Ă€r inte att jaga spöken. Jag Ă€r hĂ€r för att ta hand om Lunabelle. Hon och jag Ă€r sjĂ€lvklart inte med i spökjakterna, utan vi fĂ„r se husen nĂ€r allt Ă€r klart. Jag hoppas iaf att vi kommer att fĂ„ se huset de utreder nu, i övermorgon nĂ€r de Ă€r klara. 

(null)

(null)

Övernaturliga saker har alltid fascinerat mig och jag vill tro att jag Ă€r öppen. Problemet Ă€r bara att jag inte vet hur jag ska anvĂ€nda det. Jag har sett de flesta avsnitten av "Det okĂ€nda" och vi har faktiskt med oss ett av de medium jag har tittat pĂ„ dĂ€r. SpĂ€nnande att fĂ„ trĂ€ffa honom i verkligheten. De jobbar vĂ€ldigt mycket och intensivt nĂ€r de utreder husen, sĂ„ jag har inte hunnit att prata sĂ„ mycket med honom, men Andreas Österlund - du fĂ„r gĂ€rna lĂ€ra mig allt du kan. 😅

(null)

NĂ„gra andra som Ă€r med Ă€r Laxton ghost. TvĂ„ hĂ€rliga bröder som undersöker andevĂ€rlden pĂ„ ett annorlunda sĂ€tt. De har mĂ€tare och elektronisk utrustning som hittar energier av olika slag. Om ni har sett Jocke och Jonnas spökjakter pĂ„ youtube har ni trĂ€ffat pĂ„ dem tidigare. De har Ă€ven en egen youtubekanal som Ă€r mycket sevĂ€rd. 

(null)

 Blir inte den hĂ€r serien en hit ska jag Ă€ta upp min hatt! Ett medium, bröder med teknisk utrustning och sĂ„ Jocke, Jonna och Danjal som inte vet vad de ska tro. đŸ”„

Jag gick en liten runda i nĂ„gra av rummen i Athelhampton house och jag tror att jag kĂ€nde av nĂ„got. I ett av rummen stod en sĂ€ng och dĂ€r sĂ„g jag nĂ„got och ju mer jag tĂ€nker pĂ„ det, desto sĂ€krare blir jag. RĂ€tt eller fel? Ingen aning! Jag har inte pratat med de andra om vad de upplevde i huset sĂ„ jag har ingen uppfattning om, om nĂ„gon annan har sett samma sak. Huset Ă€r sĂ„ pass gammalt att vi kanske har sett saker frĂ„n olika tidsĂ„ldrar? Huset Ă€r 500 Ă„r gammalt, sĂ„ det lĂ€r ha hĂ€nt en del dĂ€r. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Jag lĂ€ngtar verkligen till att fĂ„ se serien nĂ€r den börjar sĂ€ndas! 😍

PUSS O KRAM



Andreas Österlund Jocke och Jonna athelhampton house danjal englandsresa ghosthouse laxton ghosts medium onanerande apa spökhus spökhus i England spökjakt
0 kommentarer