Jag bor i paradiset!

På riktigt, jag har flyttat till paradiset och jag trivs som fisken i vattnet, fast på land (än så länge). 

Lägenheten är liten men jag vill ha det så. Liten men naggande god. Liten och perfekt. Det tar 10 minuter att dammsuga hela lägenheten. 

Jonna och Olivia har hjälpt mig mycket med flytten. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dem. Jag är såå tacksam!
 
Tyvärr är inte flytten klar. Det känns som det är lika mycket kvar som innan vi började. Vad ska vi göra med allt? Slänga och sälja såklart, men allt tar sån tid! Jag får ångest av den gamla lägenheten nu när jag bor i min nya fina. Där ska bara saker jag verkligen känner för och vill ha in. Inget "det kan vara bra att ha", utan BARA saker jag älskar. 

Kan vi prata lite om omgivningen? Om jag älskar lägenheten 10 på en skala på 10, älskar jag omgivningen 20 på en skala på 10. Sa någon bad typ 2-300 m från lägenheten? Utegym, basketplan, bandy/fotbollsmål, stor lekpark som barnen aldrig kommer vilja gå ifrån och flera grillplatser. Går man utmed vattnet kommer man fram till en hundrastgård med hundbad! I hundgården finns stora stenar och stockar som man kan träna hundarna på. Ett bord där man kan fika och träd som ger skugga. Lite kuperat är det också så hundarna får träna musklerna lite extra. 

Kan man bo bättre? 
Jag trivs!!
 
Några bilder på omgivningen kan jag bjuda på. Inte redigerade alls, så ni får ta dem som de är. 


PUSS O KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2022 Blå Musslor Familjen Lundell Lindö Lindö Hamn Lindö Strand Lottie Lundell Svart Labrador hund hundrastgård labbe labrador livskvalitet norrköping paradiset utsikt
0 kommentarer