Jag är 4 veckor sen med hyran.

Har ni varit med om att ni inte fått nån faktura nån gång? Visst kan det hända, men hör man av sig till bolaget man ska betala brukar de ju bara skicka en ny faktura. Inga problem, liksom. Ja, om man inte är i mina kläder då. 
 
Aprilhyran skulle betalas i slutet av Mars. Den hade blivit betald - om jag hade nån hyresavi. 
 
Jag mejlade hyresvärden och bad om en ny avi, för den första måste ha kommit på villovägar. Svaret jag fick var att de inte hittar mig. De har inte skickat ut några avier till mig på hela året, skrev de.
 
Mitt svar till dem var att de skickade avier för Jan, Feb och Mars i December, men nu har jag inte fått några för April, Maj och Juni. Jag fick svaret "Vi har skickat ut fakturor idag, de är framme hos dig imorgon."
 
Tack, tänkte jag. Nu ordnar det sig. Trodde jag. Inga fakturor kom och jag mejlade igen. "Det har fortfarande inte kommit några fakturor. Är ni säkra på att ni skickade dem rätt?"
 
Inget svar. Tack för det, ett svar kunde de väl kosta på sig ändå?
 
Jag tänkte att jag kanske mejlade till fel adress? Jag tog det säkra före det osäkra och mejlade en ny adress. Om jag mejlar info@blablabla.se borde de väl kunna skicka mig rätt åtminstonne?
 
Säkert! Fortfarande inget svar! 
 
SNÄLLA HYRESVÄRD - KAN JAG FÅ BETALA HYRAN?
 
Jag ger mig f*n på att det snart kommer en påminnelse. Eller de kanske hoppar över den och går direkt på inkasso? Jag är ju ändå 25 dagar för sen med hyran...
 
Någon som har varit med om liknande?
 
(Några bilder blev det inte i detta inlägg, för nån hyresavi har jag inte att fota.)
 
PUSS O KRAM
 
betala hyran hyresavi obetald hyra sen med hyran trög hyresvärd
0 kommentarer