Svar på några frågor

Jag vet att ni kommer att fundera på en hel massa saker när jag publicerar denna blogg. Här är svaren på en del av era funderingar:
 
 
 
Varför i hela friden ska jag börja blogga plötsligt?
Jo, jag har alltid "bloggat". Innan internet kom skrev jag dagbok. När jag köpte min första dator 1996, snickrade jag ihop en hemsida, där jag skrev lite om familjen, vilka vi var, vad vi gjorde osv.
 
När bloggsidorna kom igång hoppade jag på ganska tidigt och sen dess har jag haft oändligt med bloggar, om olika saker. Den senaste jag hade var sundast.se. Det var också den seriösaste av dem, och där skrev jag om allt som föll mig in. Jonna och hennes vänner gästbloggade också ibland. Tyvärr blev den bloggen hackad och jag fick ingen vidare hjälp (av webhotellet) att lösa problemet. Det enda jag fick var ett långt mejl med olika tekniska åtgärder som jag inte fattade ett ord av. Jag la då ner tanken på att blogga.
 
 
 
I den vevan flyttade Jocke in till Jonna och mig, och det blev olika videoinspelningar i vårt hem mest hela tiden. Eftersom jag alltid haft ett intresse av att fotografera, tyckte jag det var kul att se hur de jobbade. Efter ett tag blev det så att jag skaffade min egen youtubekanal och började göra egna videos. Tanken var först att jag skulle göra matvideos och liknande, men jag föll snart in i vloggvärlden, eftersom bloggar hade varit en stor del av mitt liv tidigare. Att göra egna videos är skitkul, men det kräver en del arbete för att få ut varje video. Det är inte bara att filma och sen lägga ut, utan det är mycket mer än så. Detta gör att jag inte alltid orkar filma och att jag slarvar för att få ut en video.
 
För någon vecka sedan tittade jag på en av Gustav och Johannas videos. Där bad de om hjälp, för Johanna vill börja blogga. Jag kände då att jag saknade att blogga, och jag vet att jag är duktig på att skriva. Jag skriver bättre än jag pratar. Ja iaf, Gustav och Johannas video fick mig att sakna att blogga, så här är jag nu - i skrivande form.
 
Jag kommer inte sluta att spela in videos, men bloggen kommer troligen uppdateras oftare än youtubekanalen.
 
 
 
Jaha, och vad kommer jag att skriva om då?
Det finns saker som gör mig oerhört frustrerad, saker som gör mig ledsen, saker jag är tacksam för, saker jag bara vill prata om. Det här kommer att vara min kanal för att få ur mig alla tankar och känslor.
 
Ibland kan jag vara väldigt ironisk och provocerande, så ta inte allt jag skriver bokstavligt. Ibland krävs det att ni måste läsa mellan raderna, och ibland skriver jag saker jag menar, men tvärt om. Det kommer säkert inte bli lätt för er att hänga med i svängarna alltid. Ha det i åtanke när ni läser bloggen. :)
 
 
 
Är det nåt särskilt jag tänker mig att jag kommer skriva om?
JA, skvallerbloggar! Ofta när jag läser skvallerbloggar blir jag oerhört frustrerad över hur saker vinklas och hur bloggägaren nästan uppmanar sina läsare till hat mot sina "offer". Här kommer jag skriva om mina känslor inför det. Att kommentera skvallerbloggarna är som att prata med en vägg.
 
Något mer jag vill säga?
Japp. Det här är min blogg och jag bestämmer vad den ska innehålla, vilka kommentarer jag kommer godkänna och vilka som kommer att tas bort. Jag kan redan nu säga att jag kommer att blocka en hel del ord, som jag inte vill ha i mina kommentarer. Rent hat och personliga påhopp kommer också raderas. Tänk därför på hur ni formulerar er när ni kommenterar! Man kan ha en åsikt om någon och om saker utan att det ska gå till personangrepp.
 
Gud vilket jobbigt inlägg det blev. Vem har orkat läsa så här långt? Släng in en kommentar, så jag vet. :)
 
PUSS O KRAM
bloggar dagbok instagram ironi lottie lundell skvallerbloggar snapchat vloggar youtube åskiter
6 kommentarer
Anna-Lena

Oh så jättekul att du nu även börjar blogga :) Men hoppas du även fortsätter att vlogga ibland :D

Ann Onymson

Bra blogg

Marie Belle

Jag har läst hela ditt inlägg. Så roligt att du börjat blogga! Ska bli väldigt spännande att få ta del av din vardag och kloka tankar även här. Lycka till <3

Anonym

Tja Lotti! Kommer bli jättekul att läsa och följa. Vet att du är bra på att skriva, kommer så väl ihåg alla roliga brev du skrev till mig när jag jobbade/bodde i USA .Du skrev om allt som hände i familjen och vad som hände runt dig.
Kram❤

Svar: Ja, oj vad kul det var att skriva till er! Det var ju innan man började mejla, så det blev en hel del ark i varje brev. Kommer ihåg att det var första året vi hade dator, och att jag skrev på datorn och skrev ut på en gammal matrisskrivare. Det var tider det! Hälsa familjen! Kram ❤️
Lottie Lundell

Anonym

Jag har läst hela!!!😊👍

Carro

Jag läste allt :) ska bli kul att få följa dig i bloggvärlden också :)