Jag är gravid varje natt

Just nu drömmer jag att jag är gravid varje natt. Jag gissar att det är för att Jonna är gravid och jag ska bli mormor. 

(null)

Vissa drömmar är återkommande och andra drömmer jag bara en gång. 

Igår natt drömde jag nog den sjukaste drömmen av alla. Håll i er, här kommer delar av den:

Jag var gravid, men visste inte riktigt om det. Jag misstänkte att det kunde vara så, men kollade inte upp det. Magen växte men jag gjorde ändå inget graviditetstest och inte gick jag på några kontroller hos barnmorskan. 

Det var flera runt omkring mig som var gravida och de fick sina barn, men inte jag. Min mage var stor, men det berodde nog på nått annat, tänkte jag. Det hade gått mycket mer än nio månader nu. 

Magen var som en kula och satt långt ner, men ingen bebbe kom. Jag förberedde mig med att köpa vagn och andra saker, för det kunde va bra att ha OM jag var gravid. Jag visste ju fortfarande inte om det var så eller inte. Barnet kom aldrig, trots att tiden hade gått ut. 

Efter 11 månader kom barnet och jag var glad att jag köpt alla saker som behövdes. Det var dock inget vanligt barn som kom. Inte så att det var nån Alien eller sånt som mammor ofta drömmer om. Mitt barn var ett riktigt barn, men inte ett vanligt barn. 

Barnet såg inte nyfött ut. Det såg mer ut som en ettåring. Det kunde prata hela meningar och gå lika bra som en vuxen människa. Det var en riktig liten filur som hela tiden prankade folk och låtsades att han var ett vanligt barn som inte kunde prata. Plötsligt började han prata som en vuxen och folk blev livrädda för honom. 

Jag funderade mycket på varför han kunde så mycket som andra barn inte kunde. Jag kom fram till att det måste bero på att han hade varit i min mage ett par månader extra och jag hade inte så mycket fostervatten, så han måste ha hört allt utanför magen extra bra. Det gjorde att han hade lärt sig prata obehindrat. Att han kunde gå när han föddes måste ha berott på att han legat i magen ett par extra månader och hunnit utvecklas mycket mer än andra barn. 

Jag hoppas att Jonnas lilla tjej blir mer normal och att hon ska slippa vara gravid i 11 månader. 


PUSS O KRAM

2018 Jonna Lundell Lottie Lundell baby barn dröm familj gravid graviddröm ovanligt barn över tiden
0 kommentarer