Är inte Affe Jocke och Jonnas längre?

"Varför bor Affe hos dig?" "Är inte Affe Jocke och jonnas längre?" "Var är Affe?"

Inatt var det spökjakt och Batman var här. Jäklar vad Affe och han lekte. Det är så kul att de kommer bättre överens nu. För bara nån månad sen kunde de inte ens se varann innan de började bråka. 

Jonna lämnade Batman här igår, för de skulle på spökjakt i Stockholm. Ängel fick följa med spökjägarna till spökhuset. Det är lite lättare för mig att gå ut med bara två som plöjer i snön. 

(null)

Hela dagen gick det jättebra! De lekte, sov, lekte och sov. Inga ledsna miner alls. När kvällen kom och det var dags att mysa ner sig och varva ner blev Affe lite tjurig och ville ha all uppmärksamhet. Han markerade tydligt för Batman att han fick vara i lägenheten, men inte så nära mig. Ett par gånger rykte de t.o.m ihop. Jag tog isär dem, talade om för dem att båda får vara här och släppte sedan båda så de fick en ny chans att visa att de kunde sköta sig. Det funkade ganska ok, tills de rök ihop medan jag sov. Underbart att vakna av att två hundar slåss PÅ mig... eller inte. 

Tillslut klädde jag på mig och gick ut med dem - kl 3.20... Hundarna älskade att komma ut i all snö som kommit under kvällen och natten. De glömde bort att vara osams och lekte istället. Ett bra sätt att bryta osämjan på. 

(null)

Resten av natten blev lite lugnare, men jag hade svårt att sova. Jag ville inte vakna av att de slogs igen, men de skötte sig bra. Batman kröp under täcket medan Affe satt i soffan, och Affe märkte inte att Batman låg i sängen. 

(null)

Har jag sagt att det spökar i min lägenhet på riktigt? Det är faktiskt sant! Inatt såg vi dock bara det här spöket:

(null)

Ganska läskig med lysande ögon, eller hur?! 

Svaret på den mest frekvent ställda frågan är: Jo, Affe är fortfarande Jocke och Jonnas. Han bor här just nu för att han inte höll sams med Batman och de morrade och slogs hela tiden, så vi särade på dem och Affe har bott här en tid. När Jocke och Jonna flyttar till sitt stora fina hus, om ett par veckor, ska Affe flytta hem igen. 

PUSS O KRAM
Affe Batman Familjen Lundell Joakim Lundell Jocke och Jonna Jonna Lundell Lottie Lundell blogg hundvakt spöken spökjakt var är Affe Ängel
1 kommentar
Anonym

Varför har Affe inte flyttat hem än