Here we go again

Kommer ni ihåg fågelburen jag beställde från Zooplus? Klart ni gör om ni följer bloggen. 

Buren som kom var ju trasig på flera ställen och omöjlig att sätta ihop. När jag hörde av mig till företaget, blev det en massa strul och (vad jag tycker) otrevligt bemötande. Tillslut skickade de iaf en ny bur. ( Den gamla trasiga kräver de att jag skickar tillbaka.)

I förrgår kom buren - med ännu trasigare emballage än den första. Jag har inte vågat öppna den än, för jag är livrädd att den också ska vara trasig så jag behöver gå ännu en rond mot Zooplus. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag måste ju öppna den snart, för jag kan ju inte vänta en månad och sen komma och säga att den var trasig när den kom. Det skulle de aldrig tro på, även om det var sant. 

Innan jag avslutar dagens blogg vill jag tacka er för att ni följer bloggen. Den går bättre än jag kunde drömma om och det är ju er förtjänst! TACK! Ni är bäst! ❤️

PUSS O KRAM
Bella casa fågelbur fågelvoljär trasig undulat undulatbur voljär zooplus
1 kommentar
Susanna

Hej Lottie! Hur har det gått? Är själv jättesugen på just den här buren men dina erfarenheter gör ju att man blir tveksam... (särskilt som man ju riskerar att få den trasiga som du returnera!)
Sanna

Svar: Hej Susanna!
Nu finns en utvärdering av buren i bloggen. Du hittar den här http://lottielundell.se/2018/january/bella-casa-voljar.html
Lottie Lundell